Loading

hello@totaalautoconcept.nl

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00
Maak direct een afspraak

Brommobiel kopen

brommobiel kopen

Brommobiel kopen

Niets is vervelender dan afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Of wanneer het regent, sneeuwt of hagelt en jij afhankelijk bent van je fiets. Daar hebben ze bij Aixam een oplossing voor.

Wanneer je een 45 km auto koopt kun je namelijk zelf beslissen hoe laat je vertrekt en ben je verder van niemand afhankelijk. Ook is een 45 km auto perfect voor ouderen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn.

Of wanneer je rijbewijs niet verlengd wordt en je toch graag een mogelijkheid tot vervoer wil hebben.

45 km auto kopen zonder autorijbewijs

Bij Aixam hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van brommobielen, oftewel 45 km auto’s. We hebben veel ervaring opgebouwd als het gaat om de constructie van 45 km auto’s.

Een 45 km auto mag bestuurd worden door iemand die nog geen autorijbewijs heeft, maar wel een bromfietsrijbewijs. Dit zorgt ervoor dat jongeren zonder autorijbewijs toch beschikking kunnen hebben over eigen vervoer, bestemd tegen iedere weersomstandigheid.

Naast jongeren zijn ouderen ook een goede doelgroep om een 45 km auto te kopen. Wanneer je autorijbewijs bijvoorbeeld niet meer verlengd wordt kunnen wij bij Aixam een uitkomst bieden. 

Brommobiel

Veiligheid van een 45 km auto

Een van de voordelen van een 45 km auto is de veiligheid die het biedt. Wij zijn de eerste fabrikant van 45 km auto’s die zich bekommert om de veiligheid van de gebruikers. Wij onderwerpen al onze modellen aan diverse crash tests door middel van botsingen aan alle kanten van de auto!

Dit is niet iets wat de wet voorschrijft, maar wel wat wij als organisatie vrijwillig doen. Aixam is tegelijkertijd de enige fabrikant van 45 km auto’s die voor al deze tests is geslaagd. Als je dus op zoek bent naar een veilig alternatief voor de auto, om welke reden dan ook, ben je bij ons aan het juiste adres.

Een 45 km auto kopen voor het milieu

Ook wanneer je het zonde vindt om een auto te rijden door alle uitlaatgassen is een 45 km auto een goed alternatief. Deze rijdt bijvoorbeeld niet op de snelweg en kan maar maximaal 45 kilometer per uur rijden. Ook zijn wij bij Aixam betrokken bij het behoud van het milieu door middel van recycling.

Onze 45 km auto’s zijn namelijk voor 100% gemaakt van herbruikbare en recyclebare materialen. Daarnaast zijn wij ons ook bewust van het geluidsoverlast dat auto’s kunnen produceren. Daarom richten wij ons op het verminderen van het geluidsniveau door een stillere motor in te bouwen. Ook zijn onze 45 km auto’s uitgerust met materialen die geluid absorberen.

Wanneer je dus op zoek bent naar een alternatieve vorm van mobiliteit zonder het milieu te schaden of je autorijbewijs te moeten halen ben je bij Aixam aan het juiste adres. Met een 45 km auto hoef je je onafhankelijkheid niet in te leveren en kun je gaan en staan waar je wil. Dankzij de veiligheid die wij waarborgen in onze auto’s kunnen ook jongeren en ouderen hierin rijden.

Ingrid