Loading

hello@totaalautoconcept.nl

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00
Maak direct een afspraak

3 handige autoaccessoires

3 handige autoaccessoires

Het is nog niet eens zo lang geleden dat je niet meer mocht bellen achter het stuur. Sinds 1 juli 2019 is het pas verboden dat je geen elektrische apparaten zoals mobiele telefoons, navigatiesystemen, tablets of muziekspelers in de hand mag hebben tijdens het rijden.

Vanaf die tijd werden de telefoonhouders, kabelverbinders voor muziek en overige accessoires massaal verkocht. In de loop van de tijd werden er veel varianten gemaakt en veel ontwikkelingen doorgevoerd. Tijd om de balans op te maken na bijna 2 jaar, wat zijn handige autoaccessoires anno nu?

Op deze pagina hebben we drie handige autoaccessoires beschreven. We hebben drie handige accessoires gekozen uit het grote aanbod auto accessoires van Giftsdirect, een webshop met groot aanbod promotiematerialen en relatiegeschenken. Benieuwd welke drie handige autoaccessoires we hebben gekozen? Lees gauw verder op deze pagina.

#1 Dashcam

Wellicht denk je nu, waarom toch? In grote landen zoals Rusland en Amerika is het de normaalste zaak, een camera in de auto. Het is zeer verstandig om aan te schaffen zodat je beelden hebt voor de verzekering in geval van een ongeluk.

Niet alleen voor je zelf maar ook wanneer je getuige bent van een ongeluk. Wie had er voorrang? Wordt er in dit specifieke geval vergoed door de verzekering? Maak alles in één oogopslag duidelijk met beelden en voorkom veel gedoe!

#2 6-delige auto set om te wassen

Een auto oplader, een telefoonhouder of een veiligheidshamer. Allemaal standaard autoaccessoires die de meeste al in de auto hebben. Maar je kent het vast wel, een dikke klodder vogelpoep op het dak op precies in de hoek van de autoruit waar de ruitenwisser net niet komen.

De enige optie is nu om naar de wasstraat te gaan of om de hele auto zelf schoon te maken. Maar wanneer je nog een hele werkdag of vakantiereis voor de boeg hebt heb je hier helemaal geen tijd voor. De 6-delige auto set om te wassen biedt dan uitkomst. Een compacte tas met alle benodigdheden waarmee je de auto kan wassen.

handige autoaccessoires

Photo by Hafidh Satyanto on Unsplash

Vanwege het kleine formaat ideaal om mee te nemen. Niks voor niks hebben veel accountmanagers deze auto set om te wassen standaard bij hun zodat de auto altijd blinkt en glimt. Erg geschikt ook om weg te geven als relatiegeschenk.

Bij Giftsdirect is het namelijk mogelijk om de auto set om te wassen te bedrukken met eigen ontwerp. Heb je een autobedrijf of een bedrijf met auto-onderdelen? Deze auto set om te wassen is zeer leuk om weg te geven als promotiemateriaal!

#3 Bedrukte parkeerschijf

Een musthave autoaccessoire die je altijd bij de hand moet hebben om overal te kunnen parkeren. Helemaal in de binnenstad. Toch is het altijd een blauwe kaart met een standaard ontwerp. Maar dat kan veranderen! Bij Giftsdirect is het namelijk om parkeerschijven te bedrukken met een eigen logo of tekst.

Val op bij drukke parkeerplaatsen en maak reclame met een bijzondere parkeerschijf. Want ieder bedrijf kiest er al voor om de auto te beletteren. Auto belettering met bedrijfslogo, openingstijden en adresgegevens om op te vallen. Zorg dat je dit ook doorvoert bij de parkeerschijven en zet de puntjes op de i met een bedrukte parkeerschijf. Val op en vergroot de naamsbekendheid. 

Ingrid