Loading

hello@totaalautoconcept.nl

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00
Maak direct een afspraak

Deze automerken blijven innoveren

Deze automerken blijven innoveren

Als het gaat om auto’s, wordt het steeds belangrijker dat deze zich blijven innoveren. De aarde warmt helaas nog steeds op. Om dit te verminderen, probeert men alle uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Men gaat vaker met het openbaar vervoer, fabrieken proberen zich te innoveren, en zo ook wordt er onderzocht hoe de uitstoot van auto’s verminderd kan worden. 

Zo zijn er sinds een aantal jaar steeds meer hybride of elektrische auto’s op de markt gekomen. Terwijl deze voorheen nog lastig te verkrijgen waren, zijn deze auto’s tegenwoordig goed betaalbaar geworden voor de gewone consument. Een elektrische auto stoot geen CO2 uit. Stel je voor dat elke auto op de wereld elektrisch zou zijn, en hoeveel uitstoot dat zou schelen! Grijp dus vooral je kans om een steentje bij te dragen aan het milieu en ga voor een elektrische auto. 

Jaguar 

Jaguar Hasselt is een automerk dat zich continu blijft innoveren. Tijdens de vergaderingen worden de nieuwste ontwikkelingen en trends in de gaten gehouden om de klant het nieuwste van het nieuwste aan te kunnen bieden. 

Het is bijvoorbeeld zeker een gewaagde zet van Jaguar om een volledige elektrische SUV op de markt te zetten, vooral met Tesla aan het hoofd van deze specifieke markt. Ondanks dat kan Jaguar trots zijn op deze auto. 

Vraag nu een testrit aan bij Jaguar Hasselt om te kijken of dit model wat voor jou is! 

Deze automerken blijven innoveren

Land Rover 

Land Rover is een ander automerk dat zich continu aan het innoveren is met hun motoren. Zo heeft de Defender al een primeur gescoord met zijn hybride motor en kan de Defender binnenkort nóg een primeur op zijn naam zetten. 

Onder de naam Project Zero zal de Defender op waterstof gaan testen. Wat opvallend is, is dat in vergelijking met andere merken Land Rover niet alleen inzet op elektrisch, maar dus ook op waterstof. Het plan is om in 2036 emissievrij te zijn. Daarom zijn dit soort projecten nodig om dit doel te behalen. 

Ondanks dat de Defender nog in de testfase zit, blijft Land Rover komen met nieuwe milieuvriendelijker auto’s. Zo is de Evoque recent verschenen. Met zijn hybride benzinemotor kan hij tot wel zelfs 309 PK behalen, maar toch 46 g/mk in CO-2 commissie uitstoot. Ter referentie: de gemiddelde personenauto stoot 119 g/mk uit. De europese norm is om in 2021 95 g/mk te behalen, maar met hun 46 g/mk zitten ze hier ver onder. 

Sjoerd