Loading

hello@totaalautoconcept.nl

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00
Maak direct een afspraak

Rijd in de nieuwste auto’s met private lease!

private lease

Rijd in de nieuwste auto’s met private lease!

Het onderhouden van een auto kan maandelijks flink in de kosten oplopen. Al helemaal wanneer je een wat nieuwer of luxer model hebt. Veel mensen kiezen er daarom toch voor om een ouder model of een occasion auto aan te schaffen. Dat is zonde, want door die hoge kosten kunnen mensen vaak niet in de auto rijden waar ze graag in zouden willen rijden. 

Echter is er een manier waarop jij wel in jouw droomauto kunt rijden, namelijk door private lease! Met een private leaseauto betaal je een vast bedrag per maand. Hierdoor kom je nooit voor financiële verrassingen te staan en kun je vooruit plannen op de kosten. Zoals de naam al zegt, huur je bij private lease een auto per maand. 

Waarom gebruik maken van private lease?

Veelal kiest men er dan voor om een voertuig te leasen. Hier betaal je maandelijks een vast bedrag voor. Vaak is het inclusief de bijbehorende kosten. Het enige wat je zelf hoeft te betalen is de benzine of diesel. Maar waarom zou je eigenlijk hiervoor kiezen? Het aanschaffen van een compleet nieuw voertuig is een behoorlijk kostenplaatje waar je aan moet denken. Daarnaast komt de verzekering en wegenbelasting er nog eens bij. Al met al flinke bedragen als je dit bij elkaar optelt. 

private lease

Wanneer je gebruikmaakt van private lease in België zal je de kosten voor het aanschaffen van een voertuig niet hebben. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en hier zitten dus alle kosten in. Geen gekke addertjes onder het gras, maar gewoonweg een nieuw voertuig zonder de hoge kosten!

Hoe kun je een voertuig leasen?

Nu dat je weet dat je hiermee een schitterend voertuig kunt besturen ben jij zeker al overtuigd? Maar natuurlijk dien je nog wel eerst in aanmerking te komen voor een lease voertuig. Dit komt omdat je wordt getoetst alvorens er een akkoord gegeven wordt. Heb je akkoord? Dan rij jij binnen no time al in een geweldige wagen. 

Heb jij altijd al in een nieuwe auto willen rijden, maar vind je de aanschafprijs hiervoor te hoog? Dan is private lease misschien wel iets voor jou! Met private lease ben je niet alleen snel en vakkundig geholpen. Ook rij jij binnen de kortste keren in jouw nieuwe auto. Ongeacht welk merk je ook wenst te rijden! Mits het in jouw maandelijks budget past is het mogelijk.

Audi of toch een BMW?

De aanschaf voor een nieuwe auto is niet voor iedereen weggelegd. Hierdoor is een voertuig leasen de beste oplossing die je kunt vinden. Onbezorgd een auto rijden zonder de hoge aanschafkosten maakt het zeer zeker aantrekkelijk, ook voor jou? 

Sjoerd