Loading

hello@totaalautoconcept.nl

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00

Ma-Vrij: 9:00 – 17:00
Maak direct een afspraak

Private auto leasen, wat zijn de voordelen daarvan?

private lease

Private auto leasen, wat zijn de voordelen daarvan?

Met een private leaseauto rijd je een nieuwe auto tegen een vast bedrag die je maandelijks betaalt. Onthoud, jij rijdt de auto maar hij is niet van jou. Dat klinkt toch veel interessanter dan gewoon een normale auto leasen? Je hoeft bij een privé lease auto je minder druk te maken over het onderhoud, verzekering en noem maar op.

Private auto leasen

Bij een auto lease privé heb jij als voordelen:

 • Je hebt geen spaargeld nodig: Je hoeft je dus helemaal niet druk te maken of je nou wel spaargeld hebt of niet. Wat wel heel erg belangrijk is dat je wel een vast inkomen hebt.
 • Je bezit altijd een auto: Met auto lease privé heb je na het verlies van uw auto weer gewoon een ander auto en mocht het zijn dat je er geld geleend had voor de auto, je het gewoon weer terug krijgt. Dat is toch interessant?
 • Het is vaak goedkoper dan kopen: Als je zo een auto koopt met geleend geld en jij al jarenlang schadevrij rijdt. Dan is een auto lease privé speciaal voor jou goedkoper dan zelf een auto kopen.

Volkswagen auto lease

Als je een Volkswagen auto wil leasen, dan zijn de voordelen:

 • Met een Volkswagen autolease rijd je voor een vast, en inclusief maandbedrag in een Volkswagen en je kan er dan ook uitkiezen.
 • Mocht je werkloos zijn dan worden de kosten beëindigd door de leasemaatschappij.

Toyota Aygo private lease

 • Je rijdt voor een vast bedrag per maand en ook de autokosten zijn allemaal inclusief. Je beschikt ook altijd over een vervoer als je auto gestolen is en als je auto gerepareerd moet worden langer dan een dag.
 • je hebt ook extra’s zoals een ongevallen inzittendeverzekering, een tegoed bij ontslag en het tussentijds aanpassen van het aantal kilometers.
 • Je hebt bij het leaesn van een Toyota Aygo speciaal een private Flexlease. Hierbij kan je na opzegging van een jaar je auto gewoon weer inleveren zonder dat er kosten in rekening worden gebracht.

Skoda Karoq private lease

Bij zo een Skoda Karoq private lease,

 • Heb je niet veel geld nodig om een auto voor jezelf te kunnen kopen.
 • Je bent elk maand op de hoogte van hoeveel je moet betalen voor de investering van je nieuwe auto.
 • Je hoeft bij private lease helemaal naar niets om te kijken, want alles wordt al voor je geregeld zoals het onderhouden van je auto, de reparaties en de vaste lasten per maand van je nieuwe auto.

Bij een leasemaatschappij moet jij goed geïnformeerd kunnen zijn over de voorwaarden van deze private auto lease zodat je precies weet waaruit jij allemaal kan kiezen en wat precies bij jou past. Want je hoeft hier helemaal niet te kijken naar jouw budget. Dat is toch heel erg geweldig? Pak dus jouw slag en ga zeker voor je private auto lease.

Sjoerd